Camping Scholtenhagen

Een camping die een gevoel van nostalgie opwekt, in een van de stilste gemeenten van Nederland. Wat Scholtenhagen bijzonder maakt is de combinatie van de omgeving, stilte, sfeer, mensen en persoonlijke benadering. Eenvoudig genieten, altijd een warm welkom en altijd een aanspreekpunt. Een echt familiebedrijf, wat direct te merken is in de warme ontvangst en het persoonlijke contact tijdens de rest van je verblijf. Iedereen is welkom. We vinden het erg belangrijk dat je je direct op je gemak voelt en zullen er alles aan doen om dat zo te houden, of je nu komt om te rusten, spelen, genieten en ontspannen.
 
Camping Scholtenhagen meet de tijd in dagen. Je vindt de camping in Haaksbergen aan de rand van het recreatiegebied Scholtenhagen met het subtropische zwemparadijs De Wilder, met ruim bemeten speel- en zonneweiden en een restorette waar je terecht kunt voor een kopje koffie, een drankje, een kleine maaltijd, een ijsje of andere versnaperingen. In de directe omgeving ligt de gerenoveerde dubbele watermolen. De camping ligt vlak bij het pittoreske centrum van Haaksbergen, met uitgaansgelegenheden, terrassen, een ruim aanbod voor winkelliefhebbers en een gezellige woensdagochtendmarkt.
 
Het fraaie voorzieningencentrum biedt onderdak aan een receptie, een loungeruimte en een activiteitengebouw. Door de ruime openingstijden kun je hier ook in rustige tijden terecht voor ontspanning en gezelligheid bij de open haard, of genieten op het prachtige terras. Verder kun je in het centrum terecht voor de bar en het terras. We bieden in de vakanties een kleine kaart met een broodjesservice voor heerlijke vers gebakken broodjes en croissants. De kids zullen zich prima vermaken in de speeltuinen, maar ook binnen in de knusse hoek gewoon lekker niksen. In de centrale speeltuin staat een grote, unieke klimtoren. Een echte eye-catcher voor kinderen en ze zullen zich er urenlang kunnen vermaken. Volwassenen kunnen zich bv. uitleven op de jeu-de-boulesbaan.