Zelf meenemen

In de caravan tref je de meeste zaken aan die bij normaal huishoudelijk gebruik nodig zijn. Zoals een gaskookplaat, koelkast, koffiezetapparaat, televisie, stofzuiger, etc. Er zijn tweepersoons- en éénpersoonsbedden met matrassen.

Beddengoed, handdoeken, theedoeken etc. moet je zelf meenemen. Verder moet iedere gebruiker zorgen voor de eigen "mondvoorraad”. Het is gemakkelijk een aantal zaken mee te nemen vanuit huis, aangezien de dichtstbijzijnde supermarkt toch gauw 10 á 15 minuten fietsen is. Er zijn fietsen, ook kinderfietsen, beschikbaar in de berging bij de caravan. Indien je beschikt over eigen vervoer of kan worden gehaald en gebracht is dat natuurlijk gemakkelijk. Indien dat niet het geval is, meld dat tijdig, dan zorgen de leden van onze Rotaryclub voor het halen en brengen.

De caravan is op zaterdag vanaf 12.00 uur beschikbaar en dient de week daarop op zaterdag om uiterlijk 10.00 uur schoon te worden achtergelaten. Huisdieren zijn helaas niet toegestaan.

.