Gastenboek

 

Daar zitten we dan, stokbroodje met boter en een theetje erbij. Twee gelukkige en vooral dankbare mensen. Wat was ’t fijn en wat was ‘t mooi. Leuk gezwommen in de Wilder, heerlijk gegeten in Haaksbergen en gefietst op echte fietsen met volle banden. Verder genoten van een stralende ZON. Wat een weertje. Heerlijk ontspannen gaan we naar huis, nu zijn we moe, moe maar voldaan. Ja, we kunnen er weer met frisse moed tegenaan. Ook nog nieuwe mensen leren kennen, dat is ook altijd fijn. Ja het was fantastisch en het heeft zo moeten zijn. Morgen gaan we weer naar huis, nu lekker slapen en oogjes toe. 
Rotary bedankt! 

Hallo ik heb genoten van de caravan. De kids hebben de tijd van hun leven gehad. Ik ben al 10 jaar niet op vakantie geweest. Dit hadden we echt nodig. Ik wil de eigenaars van de camping bedanken, dat ze dit doen voor mensen die dit zo hard nodig hebben en samen met de club Rotary mensen met minder of andere problemen willen helpen. Mijn dank. Ik heb nieuwe mensen ontmoet en we zijn vrienden geworden. Eén minpunt: de matrassen zijn slap, je voelt de latten er onder. Maar verder was de caravan schoon. Ik heb erg genoten en hoop volgend jaar terug te mogen komen. Heel erg bedankt. 

Wij hebben het heel erg leuk gehad in de caravan, we hebben genoten van het zwembad, de activiteiten en de gastvrijheid op de camping. De caravan was redelijk schoon en het meeste was wel aanwezig. Met slecht weer hebben we veel gezwommen en gekaart. Het was erg fijn om in onze situatie er even tussen uit te zijn geweest en alle ellende te vergeten. Fijn, dat er nog zulke meelevende mensen zijn. Het was al met al geweldig. Dus mensen van de Rotary hartelijk bedankt voort deze kans en natuurlijk ook de campinghouders bedankt. 

Beste Rotaryclub, 
Wij zijn u (allen) erg dankbaar voor deze ontspannende week er lekker tussen uit. Het is goed om zelf te ervaren, dat er mensen zijn die andere mensen ook plezier gunnen. Heel mooi gebaar. Wel willen wij kwijt, dat het jammer is, dat anderen dit minder goed weten te waarderen. De lens van de CD-speler en de afstandsbediening zijn kwijt/kapot. Ook schijnt het heel veel moeite te zijn ons toilet even na te kijken. Deze stinkt erg, een kleine inspectie tussendoor voor dat de gasten komen om de boel een beetje op te frissen zou goed zijn. Er zijn verschillende dingen die gerepareerd moeten worden, lijkt me een goede tip voor de camping/caravan eigenaar. Daarom hebben we de tent maar opgezet, maar dat was natuurlijk ook leuk. 

Beste Rotaryclub, 
Wij hebben een hele leuke week gehad, alleen het weer viel een beetje tegen. De vader van Patricia is overdag’s ook nog een paar keer op de scooter geweest vanuit Almelo om te kijken hoe het ging en hij heeft de tuin netjes gemaakt, dat doet hij thuis ook altijd voor ons. We hebben leuk contact met de buurtjes. Patricia heeft er een vriendinnetje bij, die heeft in het verleden ook al gelogeerd in deze caravan. Kortom Patricia heeft zich, ondanks het slechte weer heel erg vermaakt, vooral het grote bed vond ze fantastisch.. Bedankt voor alles. 

Beste Rotaryclub, 
Heel erg bedankt voor deze fantastische week. We hebben het heel erg leuk gehad en ontzettende genoten. Fijn dat jullie dit mogelijk hebben gemaakt, helemaal super ! We vinden het jammer, dat het vandaag al weer de laatste dag is, maar gaan nog mooi maar even genieten van de laatste avond hier.. Bedankt voor ons. 
 
Hallo,
Mijn excuses voor de late reactie. (ik maak weinig gebruik van dit e-mailaccount) 
Wij zijn echter ontzettend blij met uw mail en de bevestiging voor onze vakantie! 
Mocht u nog informatie o.i.d. van ons nodig hebben dan horen wij dat uiteraard graag. 
Verder kan ik u alleen vertellen dat ik zo dadelijk en meisje van 8 heel blij ga maken!! (ons jochie van 20 maand zal vanaf 18 augustus non stop lachen ) 
Heel erg bedankt dat jullie dit mogelijk gemaakt hebben voor ons! 


Foto / Afbeelding
spam-beveiliging Typ in dit vakje de code die u hieronder ziet staan.